Järvi-Suomen Partiolaiset ry

Järvi-Suomen Partiolaiset ry on minun työpaikkani tällä hetkellä. Olen viestintä- ja markkinointikoordinaattori (50%) ja vastaan tästä sivustosta, some-, kampanja- ja markkinointiviestinnästä, jäsenlehdestä ja uutiskirjeestä. Valmistelen ja ohjaan työyhteisöä uusiin järjestelmiin työn tekemisessä, kuten O365 ja Sharepoint-intran käytössä.

Minun ensimmäinen työprojektini marraskuussa 2016 oli uudistaa partiopiirimme sivusto. Päädyin tekemään sen kokonaan uusiksi, koska aikaisempi sivusto ei sisältänyt elementtejä mitä nyt toivottiin.

Tässä sivustoprojektissa kohtasin suuria palvelin- ja koodi-ongelmia sivuston siirtovaiheessa ja jouduinkin turvautumaan opettajan apuun. Sellainen opettaa todella paljon! Projekti kuitenkin onnistui ja se on saanut hyvää palautetta. Sivusto on väliaikainen, koska tiedossa on Suomen Partion suurempi sivusto-uudistus, jossa ollaan mukana. Sen takia tähän sivustoon ei käytetä suuria resursseja.

Projektiselvitys

Teemaksi valitsin Sparkling, josta child theme.

Sivustoon on tehty tyylejä; partion oman graafisen ohjeen mukaista värimaailmaa ja fontteja.

Palvelin on entisellä heidän omalla palvelimella Nebula (Sigmatic), mutta minulla hallinnassa.

Tässä sivustossa on itse tekemäni ikoni, partiolilja. Ikonien tekeminen on kivaa ja kun aikaa on enemmän aion niitä tehdäkin!

 

Järvi-Suomen Partiolaiset ry